Sortiment

Vi har sjældent en Børge Mogensen-sofa, Arne Bang keramik eller dele til mågestellet  i butikken. Vi er nemlig generelt ikke så interesserede i, hvem der har designet hvad – vi falder for former, farver og det lidt skæve!

 


Hvad kan du finde i butikken?

Fotocredit: Tanja Gotthardsen

 

Vores sortiment skifter selvfølgelig hele tiden, da der er tale om genbrugsvarer, som vi ikke bare kan bestille nye hjem af, når en ting er solgt. Vi har dog altid lidt møbler såsom kommoder, hylder, spiseborde, lænestole og daybeds.

Desuden elsker vi lamper – og dem finder du også masser af i butikken! Vi er også altid leveringsdygtige i nips. Generelt falder vi for alt i messing, lækre og specielle keramik-vaser, glas, træfade osv.

Samarbejde med andre brands

Hos Fleabies finder du et alsidigt sortiment, hvoraf 90 procent af vores varer er genbrug. Vi har en ny kollektion af puder, lidt planter samt udvalgte lækkerier fra Fru Møllers Mølleri i vores butik – disse er naturligvis ikke genbrug. Sorti-mentet fra Fru Møllers Mølleri varierer alt efter sæson, og hvad vi lige bliver fristet af!

Vi har også nogle superlækre skærebræt fra SJ træ, stikdåser i træ fra Tranum by hand og nye vintageinspirerede pærer!

Vintagetøj

Fotocredit: Tanja Gotthardsen

 

Vi har et fantastisk samarbejde med skønne Sita fra Magpie Lane Vintage, hvor vi et par gange om måneden udvælger de flotteste vintage-items, og sælger dem nede i vores butik. Tøjet har Sit selv hånd-plukket rundt omkring i Europa, og hun sørger for, at tøjet er  i renset og i tiptop stand!

Are you also in love?

Fotocredit: Tanja Gotthardsen

 

Fleabies skiller sig ud fra andre retro- og genbrugsbutikker, fordi vi selv håndplukker ALLE vores fund. Vi får ikke noget forærende, vi køber ikke store lots eller tømmer hele huse. Vi forelsker os hovedkulds i ALLE vores fund – fra en lille messingstage til den industrielle lampe til et spisebord i palisander.

På denne måde sikrer vi en god helhedsoplevelse, da du udelukkende finder ting hos Fleabies, som vi selv gerne ville have stående i vores hjem!